REGIA PART, Neda Kovačič s.p., podjetniško svetovanje in vodenje projektov

sl en
 
Pozdravljeni na spletni strani podjetja
REGIA
PART Neda Kovačič s.p.!


Izbrali ste pravi naslov, če imate kot posameznik ali podjetje v bodoče namen investirati, pa vam izdelava investicijske dokumentacije predstavlja problem. Za vas in vaše podjetje v podjetju REGIA PART Neda Kovačič s.p. izdelamo DIIP, Investicijski program, Poslovni načrt, Analizo stroškov in koristi in vas skupaj s partnerji popeljemo od osnutka investicije pa do pridobitve subvencije ali do končne izvedbe.

Spremljamo aktualne razpise evropskih strukturnih skladov, kohezijskega sklada, podjetniškega sklada, agencij in slovenskih ministrstev, ki ponujajo pomoč v obliki nepovratnih sredstev pri izvedi različnih vrst investicij. Za vas izdelamo celotno vlogo na razpis s pripadajočo dokumentacijo.

Imamo tudi certifikat za vodenje projektov – Project management, s katerim smo formalno potrdili naše sposobnosti za vodenje projektov od začetka do realne izvedbe s sledenjem vsem stroškom in z upoštevanjem nujnih postopkov. Vse to za doseg želenih rezultatov vas in/ali vašega podjetja.

 
Za vse informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko: 040 545 345, dosegljivi pa smo tudi preko e-maila: info@regiapart.si .

Z NAŠO POMOČJO DO URESNIČITVE VAŠIH PROJEKTOV!

VESELIMO SE SODELOVANJA Z VAMI!

 

Podjetje REGIA PART Neda Kovačič s.p.
Koroška ulica 7
4280 Kranjska Gora

 

TEL: +386 (0)4 5885 790
FAX: +386 (0)4 5885 792
GSM: 040 545 345

POSLOVNI PROSTORI NA JESENICAH
Titova 86, 4270 Jesenice
T/F: 04 5831 485

RSS novice RegiaPart Aktualne novice in obvestila
2011
8
JUN

Razpis Slovenskega podjetniškega sklada P1 2001

preberi celoten članek ››

 

2011
18
MAJ

Javni razpis slovenskega regionalnega sklada za nepovratna sredstva

preberi celoten članek ››

 

SOBE BREZOV GAJ

Poslovno svetovanje :
priprava programov za lokalne skupnosti in mala podjetja ( Operativni programi varstva okolja, DIIP,IP, Analiza stroškov in učinkov CBA ).

Poslovni načrti, priprave na razpise za pridobivanje nepovratnih sredstev iz državnih skladov in skladov EU, koncesije, projekti javno - zasebnega partnerstva (PPP-projekti), vodenje projektov s področja turizma, okoljskega managementa in javne uprave.

mag. Neda Kovačič,
univ.dipl.ekon.